E10 alkatrészek (1992-1997)
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Re: Fehér index
találtam fehér indexet, hátha érdekel valakit:
http://cgi.ebay.de/Toyota-Corolla-E100- ... 286.c0.m14
másoljátok be a böngészőbe az egészet...
http://cgi.ebay.de/Toyota-Corolla-E100- ... 286.c0.m14
másoljátok be a böngészőbe az egészet...
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

E10 alkatrészek
E10 tulajok!
Ma nagyjából lestoppoltam egy E10 háromajtósat, ami állítólag bezúzás előtt van, és Pesten várja a sorsát.
Namost. Holnap keres meg a tulaj a szétbonthatóságának hogyanjával, mikéntjével, az tuti, hogy a jobb hátsó lámpát, a vezetőoldali üveget, meg a klímát stoppoltam. A többi szabad préda. A két első ülés kivételével a kocsi állítólag hiánytalan. További képeket holnap kapok róla, a jelenlegi felhozatal itt található:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=98695820
Akit érdekel, szóljon.
Ma nagyjából lestoppoltam egy E10 háromajtósat, ami állítólag bezúzás előtt van, és Pesten várja a sorsát.
Namost. Holnap keres meg a tulaj a szétbonthatóságának hogyanjával, mikéntjével, az tuti, hogy a jobb hátsó lámpát, a vezetőoldali üveget, meg a klímát stoppoltam. A többi szabad préda. A két első ülés kivételével a kocsi állítólag hiánytalan. További képeket holnap kapok róla, a jelenlegi felhozatal itt található:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=98695820
Akit érdekel, szóljon.
- HUNited
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Szia. Nekem Sedanom van.
Ami nekem érdekes lenne, persze anyagiak függvénye:
Első sárvédőívek.
Első fékeknek ez a befogó izéja (amin csúszik a tárcsafék befele, ahogy egyre inkább elhasználódik a fék. egy henger, benne valami rugó, meg valami stift. Az enyémben ez enyhén odavan, és rossz úton iszonyat zörög).
Vezetőoldali belső ajtónyitó (kilincs).
Légszűrőház (jelenleg direkt légszűrő van a kocsiban).
Felfüggesztésnek a rugói (az enyém le lett ültetve, azaz valami sokeszű kivágott belőle egy darabot...)
Hátsó kipufogórendszer.
Mivel nem sedan, a többi cucc nekem nem igazán érdekes. (pedig lenne még mit cserélni).
Hja meg még az acélfelnik érdekelnének.
Lehet látni kellene a kocsit, hogy egyes részek milyen állapotban vannak. A baj hogy pesti.
Ha légszűrőben tudunk bizniszelni (jól értem, megveszed az egész járgányt?), lesz egy eladó direkt légszűrőm
Ha a kipufogóban, akkor lesz egy eladó nagyon szép hangú sportkipufogóm 
Ha esetleg a kp nem annyira fontos, de jó lenne egy mélynyomó meg erősítő (végfok), ezen a vonalon is alkudozhatunk. 25k-s ajánlatom van rá, csak a csávónak jelenleg nincs pénze. (nekem sem nagyon...)
A karbon motorháztető is alku tárgya, ha van mit a helyére rakni.
15" alufelnit is bizniszelném, ha van mit a helyére tenni.
Ami nekem érdekes lenne, persze anyagiak függvénye:
Első sárvédőívek.
Első fékeknek ez a befogó izéja (amin csúszik a tárcsafék befele, ahogy egyre inkább elhasználódik a fék. egy henger, benne valami rugó, meg valami stift. Az enyémben ez enyhén odavan, és rossz úton iszonyat zörög).
Vezetőoldali belső ajtónyitó (kilincs).
Légszűrőház (jelenleg direkt légszűrő van a kocsiban).
Felfüggesztésnek a rugói (az enyém le lett ültetve, azaz valami sokeszű kivágott belőle egy darabot...)
Hátsó kipufogórendszer.
Mivel nem sedan, a többi cucc nekem nem igazán érdekes. (pedig lenne még mit cserélni).
Hja meg még az acélfelnik érdekelnének.
Lehet látni kellene a kocsit, hogy egyes részek milyen állapotban vannak. A baj hogy pesti.
Ha légszűrőben tudunk bizniszelni (jól értem, megveszed az egész járgányt?), lesz egy eladó direkt légszűrőm
Ha esetleg a kp nem annyira fontos, de jó lenne egy mélynyomó meg erősítő (végfok), ezen a vonalon is alkudozhatunk. 25k-s ajánlatom van rá, csak a csávónak jelenleg nincs pénze. (nekem sem nagyon...)
A karbon motorháztető is alku tárgya, ha van mit a helyére rakni.
15" alufelnit is bizniszelném, ha van mit a helyére tenni.
- B Jani
- Visszajáró

Re: E10 alkatrészek
Szia!DBandesz írta:E10 tulajok!
Ma nagyjából lestoppoltam egy E10 háromajtósat, ami állítólag bezúzás előtt van, és Pesten várja a sorsát
Akit érdekel, szóljon.
Engem az eleje érdekelne,sávédő,homlokfal,fényszórók,lökös,stb.
Hol és hogy tudnánk lebonyolitani az "üzletet"?
Ha küldenél tel számot az lenne a legegyszerűbb.
Ă›dv! Bérczi Jani.06306166088
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

A félreértések elkerülése végett: nem vettem meg az autót. Annyi a biztos, hogy a fentebb leírt motyókat kikapom belőle, csakhogy ezeket a helyszínen fizetni is kell, én meg nem állok olyan hajde vastagul. Arra próbáltam lehetőséget adni, hogy ha nekem sikerül feljutnom, és nem a tulaj küldi el postán a cuccokat, akkor mehetnénk együttesen, nekünk is jó, a tulaj meg boldog, ha elkapkodják a gépet.
Ha van bővebb infó, írom befele a topicba azonnal, holnap kapok választ a tulajtól, hogy tudok-e menni. Ha másként nem megy, bedobom a közösbe a fickó számát, és lehet vele egyezkedni.
Ha van bővebb infó, írom befele a topicba azonnal, holnap kapok választ a tulajtól, hogy tudok-e menni. Ha másként nem megy, bedobom a közösbe a fickó számát, és lehet vele egyezkedni.
- B Jani
- Visszajáró

Köszönöm,de közben összejött egy másik verda íme:DBandesz írta:Itten van az ember száma: 70/590-57-59
Kova tamásnak hívják, keressétek nyugodtan, de tempósan, mert fogy a kocsi rendesen
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... Option.sor
jövő héten hozom el kiszedem ami nekem kell a többit kiárulom,ha valakinek kell valami jelezze
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

B Jani írta:Köszönöm,de közben összejött egy másik verda íme:DBandesz írta:Itten van az ember száma: 70/590-57-59
Kova tamásnak hívják, keressétek nyugodtan, de tempósan, mert fogy a kocsi rendesen
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... Option.sor
jövő héten hozom el kiszedem ami nekem kell a többit kiárulom,ha valakinek kell valami jelezze
Hátsó lökös és a vezetőoldali lejáró ablak érdekelne. Mennyiért adod?
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: E10 alkatrészek
Hoppá DBandesz !
TurbóDénes motor....
Épp légzsákok.....
Hát én most nem tudtam hogy hova rakjam ezt de találtam egy ilyet neten:

gondoltam ide elfér
és azt akartam csak kérdezni hogy ilyeneket itthon is lehet kapni vagy csak külföld?
a forrás:
http://www.twincam.info/index.php?showt ... 0&start=60

gondoltam ide elfér
és azt akartam csak kérdezni hogy ilyeneket itthon is lehet kapni vagy csak külföld?
a forrás:
http://www.twincam.info/index.php?showt ... 0&start=60
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Van liftback-hez is Tomi?
Jók a képek. 1-2-be talán még fantázia is van.
Jók a képek. 1-2-be talán még fantázia is van.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)