Az ajánlás szerintem tökéletes.
Toyotával játszani nagyon drága, plusz azért se vegyen, hogy kitegyünk még egy értékes példányt kemény amortizációnak

A BMW már szinte olcsóbb, mint a Lada, brutál jó az alkatrész ellátottsága, rengeteg a papír nélküli külföldről behozott, ami igencsak előny lehet ennél a projektnél.
A Ford már szerintem egy fokkal ritkább dolog és utána jön a Volvo, esetleg a Merci.
Szerintem egyértelmű BMW a befutó.
Azonban az arányokkal SZERINTEM komoly bajok vannak. (átírási procedúra költségétől eltekintve)
Ha tényleg drift autót akar, akkor inkább fordítsa meg. Nem 7-800-ért kell jaszkari autót venni, hanem ha nem is 200-ért de a fölött egy alap gépet, amire lesz tartalék költeni a kasznira, futómű átalakításra, motor gatyába rázásra, ülésre, diffire, kerékgarnitúrákra....
Persze, ha a drift autó csak parkolóban történő játszadozást és olykor-olykor pár fenékrázást jelent, akkor lehet drágábban is alapot venni, de ha tényleg a tanulás, a gyakorlás és a rendszeres bevetés a cél, akkor még ha az arányokat meg is fordítja, akkor sem biztos, hogy elég lesz az említett pénz.