Tavaszi elsõ nagy találkozó, Királyrét - Május 1.
- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

Én is jövök, remélhetõleg sajáttal, és megpróbálom a család többi tagját is elrángatni a Carinával. Stipistopi kenyér! darabszámot elõtte pár nappal egyeztetjük, és intézem 
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Plusz megbeszéljük a helyi vagánnyal, aki a parkolójegyet akarja szedni, hogy az felejtõs, legyen neki elég, hogy levágjuk a füvet.Bohi írta:Én biztos ott leszek! Nagyon jó élmények fûznek a királyréti talikhoz!![]()
Frool jön velem szerintem és szólok még ismerõsöknek is, de 2 fõ tuti!
A fûnyírásban benne vagyok! Bár nem kis terület... de megoldjuk!
Persze aztán kiderül, hogy azt sem lehet...
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Megyek, de elõtte 5 percel lemondom!
A fûnyírást bevállalom egyedül (ha páran megcsináljátok helyettem).
Viccet félre, tényleg szívesen megyek segíteni!
Tehát Bubidisc +
+ Emi!
Jövünk!
Tehát Bubidisc +
Jövünk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2010 márc. 26, 09:31 am-kor.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszönjük! Ha netán GZE Attila, addigra megkomolyodik, mehetnénk a Diesel Carina kombival, amibe befér könnyedén a fûnyíró és a pár sarló. Ráadásul keveset fogyaszt. Téged meg felvennénk Mondjuk a Megyeri híd Pesti lábánál. Hm?bubidisc írta:Megyek, de elõtte 5 percel lemondom!![]()
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
És azt hogy érted hogy nekem minden meg kell magyarázni? 
Hat szerintem minimális spórolást érhetünk el ilyen kis távon a diesellel! De adott esetben szerintem megoldjuk a dolgot!
Örülök hogy a személyes varázsom miatt barátkoztok velem és nem az olcsó kombi miatt 
Hat szerintem minimális spórolást érhetünk el ilyen kis távon a diesellel! De adott esetben szerintem megoldjuk a dolgot!
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Fõleg a csomija miatt mondom. Tudtommal nincs aktív kombis Corolla. Mindegy részletkérdés. Majd megyünk akkor nélküled 
Azt hitted szeretünk?

Azt hitted szeretünk?
Klubelnök

- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Tetszik ez a szabadtéri program, ha addig sikerül kocsit venni, akkor ott leszek. 3 hónap alatt csak felbukkan egy gti. 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára horvatht 2010 feb. 24, 02:55 pm-kor.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Hülgyeim és Uraim!
Összeállt a kép. Mondhatni kis rekordot dönthetünk a Királyréti tali alkalmával!
Szó volt már a CCH vagy a Toyota jel autóink által kirajzolásáról és, hogy ezt légifelvétellel, vagy magaslati pontról lefényképezhetnénk. Jó kis képek készülhetnének és teljesen egyedi ötlet lenne!
Mivel a Királyréti találkozón várhatóan ismét 30-40 autó, netán annál is több venne részt, ezért ezt az alkalmat találnám az egyik legjobb idpontnak ennek kivitelezésére. SÕT! Május elseje lesz, ami munkaszüneti napot jelent, ergo zárva lesz a Cora és senkinek nem szúrnánk szemet.
2007-ben a klub elsõ minitalija alkalmából ugyanúgy Május elsején ugyanitt csináltunk egy kezdetleges felsõ nézeti képet és az se lett rossz.
Következõ a terv:

- Sárga keret, ahol szoktunk gyülekezni (könnyebb kiigazodás képpen)
- Zöld, a körforgalom, ahol a 2007-es kép készült
- Lila a torony, ahonnan az akkori kép készült és ahonnan kéne csinálni az újat is
- Kék keret, ahol meg lehetne alakulni.
Nos a részletek miatt:
A torony így néz ki:

A "térképen" látszik, hogy nagyobb távolságra van a körforgalom a toronytól és 2007-ben, csak idáig másztunk fel és ilyen magasságból, ilyen szögbõl is már ilyen képeket lehetett csinálni:

(többi kép itt)
Nos, ha feljebb mászunk, ráadásul alattunk lesznek az autók, szerintem igen optimális körülmények lesznek a felülnézeti képek megvalósításához. Yca (Lyani) Alpinistánk, már jelentkezett, de, ha õ nem, akkor max én fotózom majd.
Az illusztráció alapján a képekhez 3-3,5 autó "magasságnyi" hely kellene, ami pont megvan, szélessége pedig bõven megvan még a CCH-hoz is.
Ahogy néztem Árnyék ügyileg is jól fogunk állni. Max annyi lesz, mint a képen. Várhatnánk délig, de akkor a tali elmaradna
A téma itt olvasható:
viewtopic.php?t=1049
A két illusztráció pedig:

Szerintem ezt a kettõt ki"ír"hatnánk, plusz még legyen akkor egy Toyota jel, az ugye már csak egy autó. (egyéb ötlet?)
Kivitelezése, a bevásárlás alatt lenne, azaz 8:30-9:15-ig. Akkorra mindenki megérkezne és szerintem 3/4-ed óra alatt jól megszervezve meg lehet oldani.
Csináljuk!
Benne vagytok?
Összeállt a kép. Mondhatni kis rekordot dönthetünk a Királyréti tali alkalmával!
Szó volt már a CCH vagy a Toyota jel autóink által kirajzolásáról és, hogy ezt légifelvétellel, vagy magaslati pontról lefényképezhetnénk. Jó kis képek készülhetnének és teljesen egyedi ötlet lenne!
Mivel a Királyréti találkozón várhatóan ismét 30-40 autó, netán annál is több venne részt, ezért ezt az alkalmat találnám az egyik legjobb idpontnak ennek kivitelezésére. SÕT! Május elseje lesz, ami munkaszüneti napot jelent, ergo zárva lesz a Cora és senkinek nem szúrnánk szemet.
2007-ben a klub elsõ minitalija alkalmából ugyanúgy Május elsején ugyanitt csináltunk egy kezdetleges felsõ nézeti képet és az se lett rossz.
Következõ a terv:

- Sárga keret, ahol szoktunk gyülekezni (könnyebb kiigazodás képpen)
- Zöld, a körforgalom, ahol a 2007-es kép készült
- Lila a torony, ahonnan az akkori kép készült és ahonnan kéne csinálni az újat is
- Kék keret, ahol meg lehetne alakulni.
Nos a részletek miatt:
A torony így néz ki:

A "térképen" látszik, hogy nagyobb távolságra van a körforgalom a toronytól és 2007-ben, csak idáig másztunk fel és ilyen magasságból, ilyen szögbõl is már ilyen képeket lehetett csinálni:

(többi kép itt)
Nos, ha feljebb mászunk, ráadásul alattunk lesznek az autók, szerintem igen optimális körülmények lesznek a felülnézeti képek megvalósításához. Yca (Lyani) Alpinistánk, már jelentkezett, de, ha õ nem, akkor max én fotózom majd.
Az illusztráció alapján a képekhez 3-3,5 autó "magasságnyi" hely kellene, ami pont megvan, szélessége pedig bõven megvan még a CCH-hoz is.
Ahogy néztem Árnyék ügyileg is jól fogunk állni. Max annyi lesz, mint a képen. Várhatnánk délig, de akkor a tali elmaradna
A téma itt olvasható:
viewtopic.php?t=1049
A két illusztráció pedig:

Szerintem ezt a kettõt ki"ír"hatnánk, plusz még legyen akkor egy Toyota jel, az ugye már csak egy autó. (egyéb ötlet?)
Kivitelezése, a bevásárlás alatt lenne, azaz 8:30-9:15-ig. Akkorra mindenki megérkezne és szerintem 3/4-ed óra alatt jól megszervezve meg lehet oldani.
Csináljuk!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Igen tévedtem. Elkerülte a figyelmemet.
Kenyeret Csabi fogja hozni, a húst meg a fûszereket, akkor pénteken elõre megvesszük páran.
Egyébként köszönöm a kimerítõ választ kedves János. Tudom nem hagyhattad ki, de írhatnál valamit magára a felvetésre is!
Kenyeret Csabi fogja hozni, a húst meg a fûszereket, akkor pénteken elõre megvesszük páran.
Egyébként köszönöm a kimerítõ választ kedves János. Tudom nem hagyhattad ki, de írhatnál valamit magára a felvetésre is!
Klubelnök