Köszönöm, és a többiek nevében is, aki rászorul!feles írta:Ha esetleg valaki szeretne szórakozni a karburátorral, annak tudok adni egy kis leírást:
http://dl.getdropbox.com/u/151663/carburator.zip
Benne van a V és a K tipusu AISAN karburátor robbantott rajza, szétszedési diagrammja, meg ilyesmik. Magyarul persze. Beállítási segédlet is van. Vákumos fojtószelep csillapítás, szivató, és meleg alapjárat állítás.
Karburátoros topic
- KovZoo
- Gyakori látogató

Köszi feles
A vákumcsövek pontos bekötéséhez nincs valakinek rajza vagy fényképe, hosszú keresgélés után ezt találtam: http://alflash.com.ua/Vacuum.htm de itt nem igazán tudom beazonosítani az enyémet. (1,3 2E "V" type és svájci) Ráadásul, ha jól tudom a V-bõl is volt több fajta...
Egyébként én is arra gondoltam, hogy veszek ilyen csövet és újrahúzom az egészet, akkor legalább a vákumcsöveket kizárhatjuk a hibalistáról
A Haynes könyv nincs meg valakinek? Ha jól tudom abban is elég részletes anyag van a karbiról.
Egyébként én is arra gondoltam, hogy veszek ilyen csövet és újrahúzom az egészet, akkor legalább a vákumcsöveket kizárhatjuk a hibalistáról
A Haynes könyv nincs meg valakinek? Ha jól tudom abban is elég részletes anyag van a karbiról.
E10 Corolla 1.3 XLi Sedan (e101)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Én töröltem!
Ne haragudj, hogy nem jeleztem, csak gyorsan kellett. Olvass vissza a topicban és meglátod miért. Ezeket máskor ne a fórumon légy oly kedves
Ne haragudj, hogy nem jeleztem, csak gyorsan kellett. Olvass vissza a topicban és meglátod miért. Ezeket máskor ne a fórumon légy oly kedves
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
vákum diagram
és mégegy
Ezek vannak nekem, a felsõ az jó az EGR-es autókhoz.Szerintem gyári diagramm.
Az alsó az valami egyszerûsített ábra, meg nem is teljesen ehhez való.
és mégegy
Ezek vannak nekem, a felsõ az jó az EGR-es autókhoz.Szerintem gyári diagramm.
Az alsó az valami egyszerûsített ábra, meg nem is teljesen ehhez való.
1986 Toyota Corolla EE80 Hatchback 2E-T //Hamarosan
- KovZoo
- Gyakori látogató

Sziasztok skacok!
Van valakinek feleslegessé vált hõterelõ lemez 2E mocira, ami a leömlõre van csavarozva?
Akinek van az elhozhatná szombaton Biatorbágyra, vagy összefuthatnánk valahol.
Mondj egy baráti árat
és buiseness!
Már megoldottam a gázadáskor fulladást...sz*ros vákumcsõ okozta. Megvolt repedve, de összeolvasztottam. Tökéletes
Köszönöm!
Szép estét!
Van valakinek feleslegessé vált hõterelõ lemez 2E mocira, ami a leömlõre van csavarozva?
Akinek van az elhozhatná szombaton Biatorbágyra, vagy összefuthatnánk valahol.
Mondj egy baráti árat
Már megoldottam a gázadáskor fulladást...sz*ros vákumcsõ okozta. Megvolt repedve, de összeolvasztottam. Tökéletes
Köszönöm!
Szép estét!
Gondoltam hogy ilyesmi probléma lesz neked is:) Az ilyen dolgokkal szervizben nem foglalkoznak, mert lsz*rják, csak tekergetik a karbit összevissza. Pedig tényleg nem lenne egy nagy munka átnézni.KovZoo írta: Már megoldottam a gázadáskor fulladást...sz*ros vákumcsõ okozta. Megvolt repedve, de összeolvasztottam. Tökéletes
Köszönöm!
Szép estét!
Örülök hogy jó lett!:)
1986 Toyota Corolla EE80 Hatchback 2E-T //Hamarosan