Autó lopás, feltörés, baleset, egyéb szomorúságok
-
Pacsker
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem hívott kilincses ügyben a csóka.
Totya akkor igényt tartanék rájuk. ha nem gond. Postai utánvétellel meg tudjuk oldani? Mennyi legyen az ára? Nem veszünk össze rajta. Akár jöhet mind a 4 is. jó a tartalék. Úgyis sajnos törnek le a széleik.
Beszéljük meg itt, vagy e-mailbe. nekem mind1. De ha van msn-d akkor ott is jó.
TRD köszönöm a bontó infót:) Mindneki írja fel a számukat, mivel kevés aki foglalkozik a mi kocsinkkal is!
Sajnos nem hívott kilincses ügyben a csóka.
Totya akkor igényt tartanék rájuk. ha nem gond. Postai utánvétellel meg tudjuk oldani? Mennyi legyen az ára? Nem veszünk össze rajta. Akár jöhet mind a 4 is. jó a tartalék. Úgyis sajnos törnek le a széleik.
Beszéljük meg itt, vagy e-mailbe. nekem mind1. De ha van msn-d akkor ott is jó.
TRD köszönöm a bontó infót:) Mindneki írja fel a számukat, mivel kevés aki foglalkozik a mi kocsinkkal is!
-
Pacsker
Sajnos rám jár a rúd
Múlt hét csütörtökről péntekre az egyetemen én vállaltam el a környezetmérnök találkozón(bulin) a hangosítást.
Tök jól lement, mindenki elégedett volt. reggel fél 6ra összepakoltunk, kimegyek a kocsihoz és...
a vezető oldalon széthúzták mind a két ajtómat
Nem ám csak úgy lightosan. A tripla réteg festéken át a gitten át a vasig
Kis buzi szemetek.
Rossz emberrel kezdtek. visszanéztem a suli kameráit és meglett
Már beszéltem a fejükkel... Azt mondták nem szompatikus a stílusom nekik, és részegen sokminden jó bulinak tűnik. gratula... Ha nekem bajom van valakivel, akkor a szemébe mondom, de nem sunyin keresztbe teszek neki...
Na mind1
Megmondtam addig nem megyünk bíróságra és nem rúgatom ki őket az egyetmeről, nem szólok a szüleiknek (nem teszem tönkre őket
) amíg nem lesz probléma a fizetéssel.
Úgyh egyenlőre úgy néz ki fizetnek.
De sose lesz már uolyan a fényezés, sose tudom összepolírozni
Az eladásról ne is beszéljünk. a rétegvastagság vizsgálatánál úgy is ki fog derülni, h újra lett fújva, és akkor magyarázkodhatok, h nem vol megtörve, hanem csak meghúzták...
Nem jött jól
megpróbálják feltörni, 1 hétre rá, meg szétkarcolják
nemértem mi van
Sajnos a találkozóig meg se tudom csinálni
ez fáj a legjobban!
Totya neked köszönöm a segítségedet!
Múlt hét csütörtökről péntekre az egyetemen én vállaltam el a környezetmérnök találkozón(bulin) a hangosítást.
Tök jól lement, mindenki elégedett volt. reggel fél 6ra összepakoltunk, kimegyek a kocsihoz és...
a vezető oldalon széthúzták mind a két ajtómat
Rossz emberrel kezdtek. visszanéztem a suli kameráit és meglett
Már beszéltem a fejükkel... Azt mondták nem szompatikus a stílusom nekik, és részegen sokminden jó bulinak tűnik. gratula... Ha nekem bajom van valakivel, akkor a szemébe mondom, de nem sunyin keresztbe teszek neki...
Na mind1
Megmondtam addig nem megyünk bíróságra és nem rúgatom ki őket az egyetmeről, nem szólok a szüleiknek (nem teszem tönkre őket
Úgyh egyenlőre úgy néz ki fizetnek.
De sose lesz már uolyan a fényezés, sose tudom összepolírozni
Az eladásról ne is beszéljünk. a rétegvastagság vizsgálatánál úgy is ki fog derülni, h újra lett fújva, és akkor magyarázkodhatok, h nem vol megtörve, hanem csak meghúzták...
Nem jött jól
megpróbálják feltörni, 1 hétre rá, meg szétkarcolják
nemértem mi van
Sajnos a találkozóig meg se tudom csinálni
ez fáj a legjobban!
Totya neked köszönöm a segítségedet!
- Pampi
- Gyakori látogató

Basszus, nem verted agyon a fejüket?
Ha ezt velem csinálták volna meg, tuti az intenzíven feküdnének
A vezető oladali ajtómon nekem is van egy kisebb karcolás. Nem most karcolták bele, hanem miután megvettem rá 2-3 napra valaki rakozz bele egy karcot... az a szerencséje, hogy nem tudom ki volt
Nagyon sajnállak Matyi, csak helyrehozod!
hali
pacsker ezzel nem vagy egyedül,igaz nekem kicsit régebben történt,de a sirás kerülgetett,mikor este haza mentem letettem az autót,reggel mikor mentem dolgozni,nézem az autom elejét,és vmi furcsa rajta.hát akkor láttom hogy a motorháztetöm fel van gyürödve,és a rendszámtáblám a motorháztetön,akkor már tudatosult bennem hogy valami gáz van.kinyitom a motorháztetöt és láttom hgy a jobb oldali lámpa füle eltört,a hütö maszkom szint úgy.néztem a lököst az is megtört.enyit az "jó fej"emberekröl,hogy nem tudnak,és szerintem nem is akkarnak vigyázni más autójára.tudom ez nem vigasztal,csak gondoltam elmondom hogy sajna nem csak te nem vagy szerencsés.
-
szinger.balazs
- Újonc

Sziasztok!
Segítséget kérek!
Egy egyszerű indításmegszakító kapcsolót szeretnék beszerelni a kocsimba (T. Corolla, 1994-es, benzines, 1332cm3, 65kw) . Talán véd valamit a tolvajok ellen. Van tippetek hogy melyik vezetéket kell, hol megszakítani ill, hogy mivel (kapcsoló, relé..). Valami eldugott ehlyre szeetném beszerelni a kormány környékére.
köszi
Segítséget kérek!
Egy egyszerű indításmegszakító kapcsolót szeretnék beszerelni a kocsimba (T. Corolla, 1994-es, benzines, 1332cm3, 65kw) . Talán véd valamit a tolvajok ellen. Van tippetek hogy melyik vezetéket kell, hol megszakítani ill, hogy mivel (kapcsoló, relé..). Valami eldugott ehlyre szeetném beszerelni a kormány környékére.
köszi
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ez butaság ilyet csinálni. Sorry. De amúgy nekem volt hogy úgy rászorult a szelepsapi, hogy bizony szelepcsere lett belőle. Egyébként ma mondta az Erik a minitalin, hogy biciklisek nyúlják főképpen a sapikat.paradoxx írta:Opelos kollégám ezt úgy védte ki, hogy asszem 10-es kulccsal rászorította a logós króm szelepsapkát. Keréknyomásellenőrzésnél körülményes, de szerintem nem minden szelepsapkatolvaj hord magánál 10-es kulcsot
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

nálunk ilyen 10-12 év körüli kissrácok lopkodják,de nem ér semmit ha 10-es kulcsal ráhuzod mert ezek már azzal járnak:)) jól felkészült kis lurkók,nekem is lelopták a toyotás szelepsapiimat,de utána kicsesztem velük gondoltam ha 1* elvitték innen a ház elől akkor máskor is elfogják tehát vettem 1 garnitúra 500 forintos sapit,és bekentem sósavas zsírral:) másnap + is lett az eredménye látom az 1 ik hiányzik de a kocsi mellett + találtam:) mondom én aztán + nem fogom
elakarok indulni erre jön hozzám 1 anyuka hogy mit képzelek én,h olyan anyagot használok a kocsin ami kárt okoz a gyerekének,én meg mondtam nek h a gyereka mit képzel hogy lopdossa az 1000 forintos szelepsapiimat,mondom ahány autóról ellpoták és mind feljelentenék az már rég túlmenne a 10000 ft-on de mindegy akkor már nekem adott igazat és jól elverte a kissrácot
azóta megvannak a szelepsapiim 
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Igazságot tettél. Így kéne mindenben. A sok kis "lurkó" mindenki tudja mire gondolok. Bárhova megyek ott mászkálnak, me egész nap kivannak dobva az utcára. Nekem meg úgy nézik a spinnert mint a Szarka madarak, hogy megcsilllan neki.Totya írta:nálunk ilyen 10-12 év körüli kissrácok lopkodják,de nem ér semmit ha 10-es kulcsal ráhuzod mert ezek már azzal járnak:)) jól felkészült kis lurkók,nekem is lelopták a toyotás szelepsapiimat,de utána kicsesztem velük gondoltam ha 1* elvitték innen a ház elől akkor máskor is elfogják tehát vettem 1 garnitúra 500 forintos sapit,és bekentem sósavas zsírral:) másnap + is lett az eredménye látom az 1 ik hiányzik de a kocsi mellett + találtam:) mondom én aztán + nem fogomelakarok indulni erre jön hozzám 1 anyuka hogy mit képzelek én,h olyan anyagot használok a kocsin ami kárt okoz a gyerekének,én meg mondtam nek h a gyereka mit képzel hogy lopdossa az 1000 forintos szelepsapiimat,mondom ahány autóról ellpoták és mind feljelentenék az már rég túlmenne a 10000 ft-on de mindegy akkor már nekem adott igazat és jól elverte a kissrácot
azóta megvannak a szelepsapiim
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Autó lopás, feltörés, egyéb szomorúságok
Lackó autóját ellopták 15 perce!
Bejelentettem már pár kapitányságon! Aki theti mennyen ki az utcára. Páran már indulunk!
Vagy TAXIS haveroknak szóljon!
Ismertetõ jel. Hangos restaurált, piros, csillog villog 3 ajtó Corolla.
DCV 991 rszám!

Segítsetek!!!
Bejelentettem már pár kapitányságon! Aki theti mennyen ki az utcára. Páran már indulunk!
Vagy TAXIS haveroknak szóljon!
Ismertetõ jel. Hangos restaurált, piros, csillog villog 3 ajtó Corolla.
DCV 991 rszám!

Segítsetek!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2009 máj. 04, 04:34 pm-kor.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)