Nincs is messze tőled, holnap megyek hozzájuk. Megkérdezem, hogy is van ez... Küldd el a számod pm-ben! Majd csörgök.Attila írta:Engem érdekelne ez a Péceli 4AGE tunning!
Fogyasztás
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Re: Tunning
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Mit szóltok ehez a termékhez?
Eléggé elgondolkoztató, hogy nem 310 Ft-ért tankolsz, hanem csak 215-ért. A másik, hogy 80% alkohol ami még a teljesítményt is megnöveli.
ÁLLÍTÓLAG!!!!
Mi igaz kinek mi a véleménye erről a kütyüről?
Ami megfog benne, hogy visszavásárlási garanciát igérnek!
http://www.e85kft.hu/
Eléggé elgondolkoztató, hogy nem 310 Ft-ért tankolsz, hanem csak 215-ért. A másik, hogy 80% alkohol ami még a teljesítményt is megnöveli.
ÁLLÍTÓLAG!!!!
Mi igaz kinek mi a véleménye erről a kütyüről?
Ami megfog benne, hogy visszavásárlási garanciát igérnek!
http://www.e85kft.hu/
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

De, ha ilyen ütemben növekszik az üzemanyag ár akkor kb. fél éva alatt meg is térül a befektetés és onnantól kezdve már hasznot hoz.DBandesz írta:Nem rossz termék, a 10-20%-os többletfogyasztást bőven kompenzálja az E85 és a 95-ös közötti árkülönbözet.
Az azért mindenképpen bekalkulálandó, hogy a készülék 39000 Ft-os vételárát is "le kell autózni", ez viszont futott km-ek számától is függ, tehát a megtérülési számítás így lesz kerek.

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Tudom lehet, hogy félre érthető voltam, de tudom, hogy csak befecskendezősbe lehet rakni. Sőt abból se mindegyikbe, mert a központisba nem, hanem csak a hengerenkéntiekbe....
Ezt mind csak tájékoztató jelleggel íram. Én nem hinném, hogy bele ugranék, hacsak nem 400 fölötti benzinár lenne. De, ha ezt megérjük akkor úgy is talicskával járok!

Ezt mind csak tájékoztató jelleggel íram. Én nem hinném, hogy bele ugranék, hacsak nem 400 fölötti benzinár lenne. De, ha ezt megérjük akkor úgy is talicskával járok!

- ngabeee
- Gyakori látogató

Ezen az etanolos témán én is elgondolkoztam már, de a neten egymásnak ellentmondó írások, vélemények, videók keringenek, nem nagyon merek beleugrani, nem szeretném ha valami a pálinka miatt menne tönkre. Valaki szerint tönkreteszi a gumicsöveket, más szerint ez baromság, stb. Nemtom, kinek lehet hinni. Lehet írok Toyotáéknak, hátha tudnak hasznos infóval szolgálni.
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

2-3 héten belül érdemleges választ tudok adni első kézből, mert egy OFF '97-es Ford Ka(ka)-ba kerül beépítésre családon belül.ngabeee írta:Ezen az etanolos témán én is elgondolkoztam már, de a neten egymásnak ellentmondó írások, vélemények, videók keringenek, nem nagyon merek beleugrani, nem szeretném ha valami a pálinka miatt menne tönkre. Valaki szerint tönkreteszi a gumicsöveket, más szerint ez baromság, stb. Nemtom, kinek lehet hinni. Lehet írok Toyotáéknak, hátha tudnak hasznos infóval szolgálni.
Ngabeee nekem is vannak kétejeim, de vannak érvek-ellenérvek. Reméljük akinek lesz bevállik és nem okoz semmi problémát. De viszont elég kecsegtető, hogy visszavásárlási garanciát vállalnak rá.
Ez már inkább elgondolkoztató...

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Amit tudok biztosan:ngabeee írta:Ezen az etanolos témán én is elgondolkoztam már, de a neten egymásnak ellentmondó írások, vélemények, videók keringenek, nem nagyon merek beleugrani, nem szeretném ha valami a pálinka miatt menne tönkre. Valaki szerint tönkreteszi a gumicsöveket, más szerint ez baromság, stb. Nemtom, kinek lehet hinni. Lehet írok Toyotáéknak, hátha tudnak hasznos infóval szolgálni.
A 4AGE 16V motoros GTi-k 15 tömeg%-ig kaphatnak etanolt mindenféle átalakítás és káros hatások nélkül, sőt szó szerinti fordításban "finom a motornak" . Ez az amerikai piacra készült Geo Prizm használati utasításában olvasható. Gondolom ilyen arányban a más benzines Toyoták sem károsodnának.
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- ngabeee
- Gyakori látogató

Úgyszint várom a beszámolótBiagio írta:2-3 héten belül érdemleges választ tudok adni első kézből, mert egy OFF '97-es Ford Ka(ka)-ba kerül beépítésre családon belül.
Ngabeee nekem is vannak kétejeim, de vannak érvek-ellenérvek. Reméljük akinek lesz bevállik és nem okoz semmi problémát. De viszont elég kecsegtető, hogy visszavásárlási garanciát vállalnak rá.
Ez már inkább elgondolkoztató...
Jaja, a visszavásárlás nem rossz, de ha motorgond miatt kell visszaadni, az nem boldogítana
- ngabeee
- Gyakori látogató

Igen, kevernek. Abban a 98-as benyában, amit én szoktam tankolni 4,4% az etanol. E85 Kft.-ék azt írják, hogy a normál benzinmotorok 25% etanol arányt simán elviselnek minden gond nélkül. Elvileg.Lyani írta:Szerintem a normál benzinhez is kevernek etanolt. Talán valami törvényi előírás is van.
5-10% körüli értékre emlékszem.
- ngabeee
- Gyakori látogató

Végre egy határozott, pozitív tapasztalat. Bár nem Toyota, de akkor is bíztató. Mármint az átalakítás és az állítólagos károsodások tekintetében.
http://duen.hu/hir.php?o=hirek&id=2702
http://duen.hu/hir.php?o=hirek&id=2702
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Meggyőző a riport!
Még így nekem környezetmérnök szemmel is nagyon imponál
Ha lenne az átalakításra pénzem, lehet belevágnék. Főleg amiatt, mert Pesten lakom és ugye itt van a legtöbb E85 üzemanyagot forgalmazó kút.
Még így nekem környezetmérnök szemmel is nagyon imponál
Ha lenne az átalakításra pénzem, lehet belevágnék. Főleg amiatt, mert Pesten lakom és ugye itt van a legtöbb E85 üzemanyagot forgalmazó kút.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)