Egyébként gyári szín! 2-t már láttam E9-ben és szerintem meglehetõsen impozáns látvány. Jól áll neki!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
To4m5i, a tied nem ilyen színû. A tied ezüstös kékes nemtommi a gyári neve. Ez meg metál világos kék. Élõben sok különbség van.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Áj tink it kud bí nagy vétel. End his bádi is in gúd kondisön tú!
Klubelnök
Áj tink it kud bí nagy vétel. End his bádi is in gúd kondisön tú!
Ez nagyon frankónak tûnik. Amúgy meg ugyanaz a szín meg minden mint az enyém... Nekem már a formája is bejön:)
Nyolcvanezer forintért egy vicc, valaki hozza már el. Ha minden kivan cserélve amit ír akkor az alkatrész ár kb 60 ezer ft...
De mintha a bal elsõ lámpája törött lenne...A másik oldalát is megnézném azért.
1986 Toyota Corolla EE80 Hatchback 2E-T //Hamarosan
A lámpáját én is néztem. De lehet, csak optikai csalódás.
Nekem tetszik a formája. Izlések és pofonok!
Igazi kis méregzsák. 3 ajtós és ez a szín is jól áll neki. Szeretem õket. Ennyiért tényleg vicc. Gyorsan kell neki a pénz gondolom.
Klubelnök