Srácok, nem tudom most végül hogy áll az ülés téma, de én lemondanék róla, a sorban utánam következő részére. Rájöttem, hogy nem ez a legfontosabb, hogy kicseréljem a kocsin..
na Layosh mi van a gépezettel az első toldatra meg a szárnyra igényt tartanék,de ha összejön a másik és te eltod adni egyben ezt akkor csak az első toldatra találjuk ki az árát:)) az is jó ha leküldöd postán
Akkor Totyát és Zolit beleszámolva még 13, tehát 58unk van már rá. Csak ha vasárnap megyünk érte, akkor jó lenne összedobni. És Tibinél lesz! Nem nálam!
Totya írta:na Layosh mi van a gépezettel az első toldatra meg a szárnyra igényt tartanék,de ha összejön a másik és te eltod adni egyben ezt akkor csak az első toldatra találjuk ki az árát:)) az is jó ha leküldöd postán
Te figy. Holnap jönnek megnézni a motort. Az első lököst azt egyben viheted akár most is nem lényeges. A két ködlámpát viszont lehet leszedem róla Azok megmaradnak emlékbe.
A hátsó spoilert meg estig megbeszélem. És akkor ha kell vigyed egy 10 és és csoki.
Ha a motor kuplung váltó elmegy lehet jönni a cucokért midnenkinek. Ennyi.
Holnap sokminden kiderül. Első úgyis Anzsi lessz a kormányért.
Totya írta:te figy nekem nem kell az elsőlökszi csak a toldat vettem már lököst:)
erősítő azt elmesélem msn en:D
jók a megérzéseid annyit mondok:P
De még milyen jók. Ez magyarország. Te tod mennyi cuccot vittem már vissza garba. És kb addig kellett anyáznom mindenhol amíg kb a vezérigazgatót nem hívták. Sok számtech ülzetet megjártam már.
Sziasztok!
Lenne egy ötletem illetve javaslatom.
Egyre többen löktök itt pprivát üzenetet nekem alkatrészekkel kapcsolatban.
Ha nem lenne gond inkább a lajosvigh@gmail.com os privát mail címemre küldjétek el ezeket jó. Me én már megszoktam hogy mindent mailben intézek. Nehogy kavarodás legyen. Nagyon köszi.
Na szépjóestét mindenkinek!
Ma elvitték a motort a kocsiból.
Úgyhogy mostmár lehet alkotni.
Most megvárom hogy akkor Viktor mit visz el belőle.
Meg Anzsi is.
Úgyhogy akkor hétvégéig beszéljük meg kinek mi merre. Sajna velem nagoyn nem fogtok találkozni hacsak nem hétvégén de még az is kétséges. Meló van.
Slágereim: jobb hátsó lámpa, toronymerevítő.
Úgyis átugrom a jövő hét elején a szajréért. Vagy te hogy érsz rá általában? DE v. DU ?
Csakkk este érek rá. Este fél héttől előbb sehogy sem. 5 ig melózok legjobb esetben. És kb negyed hét fél 7 fele érek haza.
Sajnos el kell, hogy szomorítsalak de a toronymerevítő valszeg kell a Viktornak. De megbeszéljük okosban.
A régi fékcuccokat meg már ne is keressétek, mert fater megfogta és kibaszta a méhbe. Úgysem kell senkinek és ennyi.