Köszi !!:D Meg is kérdezem,mibe is fájna!Ez a nekem való moci!!!Pacsker írta:TRD!
3S-GTE-k Szerintem érdeklõdj nála!
http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontas ... 4wd_bontas
Lehet,hogy egyben volna az igazi.mindegy hol van a kormány.

Köszi !!:D Meg is kérdezem,mibe is fájna!Ez a nekem való moci!!!Pacsker írta:TRD!
3S-GTE-k Szerintem érdeklõdj nála!
http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontas ... 4wd_bontas

senior írta:Szasztok !
Sajnos csapágyas lett a motor az autóban, és a szerelõ horror árat mondott a javításra. Arra gondoltam, talán van valakinek egy jó állapotú 2E motorja. Lehet, hogy jobb lenne kicserélni mint javíttatni.
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Neked is szervusz! És üdvözlünk a fórumon...sportmixxx írta:segítsetek ha tudtok honnan szerzek olcsón motorblokkot,
90es évjáratú 1.3 12V-s lépcsõshátú corolla nem lenne baj ha nagyobb motor lenne vagy vmi .... :S nagyon fontos
??? Akkor 2E blokk üresen, vagy E9-be kompatibilis nagyobb köbcentijû/teljesítményû komplett motor és a hozzá tartozó kábelkötegek, csövek, üzemanyagrendszer, kiegészítõk... ?nem lenne baj ha nagyobb motor lenne vagy vmi ....
vagy vmi...

jht írta:Hello Mindenkinek.
Én leennii uj tagja a forumnak. Eladnék egy 1.6vvti motort, és a hozzá tartozó alkatrészeket a 2005 corollámból. Illetve keresnék 1.4d4d hez intercooler hütõt, vizhütõt,és motor kábel korbácsot. Tel:0670-307-04-26

szerintem befér. Van ott hely. : DBandagoose írta:nem tud valaki véletlenségbõl egy fûzött 5e-fe blokkot (blokk+fõtengely+hajtókarok+dugattyúk, szerelve)
Ugyanitt érdeklõdenék, van-e valakinek tapasztalása arról, belemegy-e e11-be a 4e-fe helyére, mert tudom, hogy az 5e-fe blokk pár centivel magasabb. Vagy ez nem jelent gondot?

Én nem tudok ilyen átfûzésrõl vagy cserérõl. Nekem is eszembe jutott, ill. felvetõdött. Azt viszont tudom, hogy olcsóbb lenne egy komplett motorcsere.Bandagoose írta:Hát vagdalni azt nem akarok.
A jófranc tudja...miféle okosságok lehetnek. Nem egyezik valami apróság, és a végén még a fél autót át kell alakítani miatta.Szóval ha valakinek van valami tapasztalata ebben a témakörben, akkor szívesen meghallgatom.