E10 alkatrészek (1992-1997)
E10 hátsó futómû
Sziasztok!
Valakinek van esetleg a képen bejelölt E10 hez tartozó bal oldali keresztlengõkar, vagy kutyacsont vagy nemtommi, és a hozzá tartozó középen lévõ hosszú rögzítõ csavar?
http://kepfeltoltes.hu/130320/corolla_E ... es.hu_.gif
Valakinek van esetleg a képen bejelölt E10 hez tartozó bal oldali keresztlengõkar, vagy kutyacsont vagy nemtommi, és a hozzá tartozó középen lévõ hosszú rögzítõ csavar?
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Re: E10 hátsó futómû
Nekem van,de én nem bontom darabokra a hidat,ha egyben esetleg kell a két oldal híddal együtt 20-ért eladó és az összes szilentjei is hibátlan....seggfu írta:Sziasztok!
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ha jól tudom Lackónak is kellene egy lengõkar szilentestül.
Beszéljetek össze.
Beszéljetek össze.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: E10 hátsó futómû
Gabi !TRD írta:Nekem van,de én nem bontom darabokra a hidat,ha egyben esetleg kell a két oldal híddal együtt 20-ért eladó és az összes szilentjei is hibátlan....seggfu írta:Sziasztok!
Essen már meg a szíved !
A kollégának eladod a két elöl lévõt, Nekem meg a két hátul lévõt. A hátsó bölcsõt meg leadod vasba.
Ja Lackó ha kell elérhetõség a hátsó csavaros állítható lengõkarra, akkor sztem azt is kb ilyen árban tudják adni a japkernél.
zkravjar@japker.hu egy próbát megér.
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
1 db lengõkar 4e ft? akk amit én ajánlottam,sokkal jobb vétel lett volna mert abban benne van a 2 csavar is meg a híd is meg a 4 kereszt és 2 hossz is és felezve lett volna 7500 + posta....seggfu írta:Köszi, de a maradék cuccos csak állna nálam. Szereztem 4e+szállítái költségért lengõkat, de csavart sajna vennem kellett a toyotától.
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
TRD már le is alkudtad 20 ról 15 re az árát magadban? Mind1, így jártam. Ha megint megsérül a futómûvem akkor beszoptam, hogy nem áll még1 a garázshiány miatt vagy a csomagtartóban, vagy a 3. emelti panel lakásom valamelyik szekrényében, majd kiderül. De azért értékelem, hogy mégis szétszedted volna.
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Nem magamban,hanem már Lackóval beszélgettem és 15e lett volna és írtam is,h beszéljétek meg és akk szétbontom...seggfu írta:TRD már le is alkudtad 20 ról 15 re az árát magadban? Mind1, így jártam. Ha megint megsérül a futómûvem akkor beszoptam, hogy nem áll még1 a garázshiány miatt vagy a csomagtartóban, vagy a 3. emelti panel lakásom valamelyik szekrényében, majd kiderül. De azért értékelem, hogy mégis szétszedted volna.
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

Akkor ezt megszívtam ....TRD írta:Nem magamban,hanem már Lackóval beszélgettem és 15e lett volna és írtam is,h beszéljétek meg és akk szétbontom...seggfu írta:TRD már le is alkudtad 20 ról 15 re az árát magadban? Mind1, így jártam. Ha megint megsérül a futómûvem akkor beszoptam, hogy nem áll még1 a garázshiány miatt vagy a csomagtartóban, vagy a 3. emelti panel lakásom valamelyik szekrényében, majd kiderül. De azért értékelem, hogy mégis szétszedted volna.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

Köszi, megpróbálom.seggfu írta:Ja Lackó ha kell elérhetõség a hátsó csavaros állítható lengõkarra, akkor sztem azt is kb ilyen árban tudják adni a japkernél.