Ne gondold, az én KE30-cam is így nézett ki amikor elhoztam. Pl az elsõ hossztartója ennek is LYUKAS. Sajnos csodák nincsenek. Viszont ott álltam mellette vagy fél órát, és akkor döbbentem rá, hogy nekem mennyire bejönnek ezek a kicsi szedánok. Zseniális arányai vannak szerintem, imádom. És valami "komolyabb" felszereltség lehetett, gyári fordszámmérõ, 3 küllõs kormány....
Jó lenne összekaparni a KE30-cat...annyira tetszenek ezek.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szerinted ki tartja számon rendszám szerint?
Bõvebb ismertetõ jelek?
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Toytib írta:Szerintem ez egy SXV10 Camry 2.2-es 5SFE motorral.
Stimmel.
Mondjuk a V betûbõl nem volt nehéz kitalálni, már csak a motorcsalád volt a kérdés, de a 3l-es 260-ig van kalibrálva
Amúgy figyelemre méltó futásteljesítmény
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Rohad is, meg hanyasul nez ki a fenyezese, meg ilyenek, de poccre indult. Bezines autok azert eleg ritkan szoktak ennyit elmenni... Meglepodtem azert en is, a belter egeszen egyben volt meg a futashoz kepest.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Kemény
Tévhitek ellenére benzinesek is futnak ennyit, ha cserélgették az olajakat. Vagy sûrûn töltenek utána Nem mindennapi látvány, de azért van rá példa.
Nem véletlenül viszik Afrikába õket. Szerintem ott nem egyszer fordul át az óra, csak itt az egyéb korabeli nemzetiségek számlálóival ellentétesen 6 karakterbõl állnak
Legjobb példa, lásd E10 Sedan tulajú fórumtagunk 500-at futott 4E-FE-jét
Klubelnök