Üdvözlök mindenkit, elöször írok ide. Egy-két éve visszavonultam az on-line élettõl, ezért valószínûleg nem ismertek. Egy AW11-em van már vagy 8 éve.
A fehér mr2-t láttam már Szentendrén párszor lábon, ha kell hétvégén nem is tudom nézni. A típust csak olyannak ajánlom, aki maga sem retten vissza az akár komolyabb szerlésektõl sem.
üdv:Lymp
Szia!
Mi már találkoztunk az egyik toyota sportautó találkozón Bp-n és talán kakucson is. Izgalmas autót birtokolsz! Még senki nem írta le milyen az élet (autós szemmel) ha egy kompresszoros aw11 áll a garázsban! Sokan kiváncsiak vagyunk, ne tarts vissza semmit!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Ha idõben el tudok szabadulni melóból, megnézem.
E9 sedan jobban izgatna, ez csak alkatrésznek kellne, bár sajnos nem sok minden jó belõle...
De ha valakinek élményautózni kllene jáccósnak, akkor nem akarom elvenni a lehetõséget elõle.
nagyobb szükségem van az off autóm lepapírozására jelenleg.
Mellesleg ha haza állítanék még egy autóval , asszony kinyírna. Asszem.
Jaj, de jó az ára és képrõl nem is olyan hervatag! Irjon valaki, aki megnézte! Biztos nem marad meg sokáig... Kár, hogy bátyám nincs itthon, ha nincs annyira szar állapotban biztos megvenné élményautózni, mert nagy kedvence...
(még alkatrésznek sem sok, nem???)
Igazából az elmúlt 3 évben alig ment az autó. Sajnos egyáltalán nincs rá idõm foglalgozni vele. Ez a szerencséje is, mert ha több idõm lenne már eladtam volna. Annak ellenére, hogy szerintem ebben a típusban a Mo.i Top 10 megszálottak között voltam/vagyok. De ami nem megy azt be kell ismerni (sokkal több idõ kellene hozzá).
Ha érdekes lehet a történet, folytatásokba meg is írhatom a projecket közé.
A fehér eladó darab ára pedig elég jó. Nekem csak egy "motorháztetõ" (elsõ csomitetõ) 100-ba lett volna.
Lymphater írta:Igazából az elmúlt 3 évben alig ment az autó. Sajnos egyáltalán nincs rá idõm foglalgozni vele. Ez a szerencséje is, mert ha több idõm lenne már eladtam volna. Annak ellenére, hogy szerintem ebben a típusban a Mo.i Top 10 megszálottak között voltam/vagyok. De ami nem megy azt be kell ismerni (sokkal több idõ kellene hozzá).
Ha érdekes lehet a történet, folytatásokba meg is írhatom a projecket közé.
A fehér eladó darab ára pedig elég jó. Nekem csak egy "motorháztetõ" (elsõ csomitetõ) 100-ba lett volna.
Én szívesen olvasnék a kocsiról meg a történetérõl esetleg folytatásáról! (szerinem más is) Ha lesz idõd nyiss egy projectet neki és írj meg rakj fel képeket!
Ez most ugyanaz?
Ha tényleg klímás és másik (Szentendre, fehér?...), akkor beszállok, mert klíma alkatrész (fõként csatlakozók) kellenének.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Elvileg ugyanaz (telefonszám is), de akkor miért két áron?
Vagy két külön autó?
Lymphater tudsz róla valamit?
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ez még mindig a leépülõ félben lévõ híres S, vagy másik?
Klubelnök