Muszaj leirnom...
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Hát ilyen tényleg nincs... minek valakinek egy tizenéves autóból két elsõ index?
Ez már majdnem olyan, mint faterom esete, amikor a fém szelepsapkákat lelopták az alufelnirõl, de raktak a helyére mûanyagot.
Ez már majdnem olyan, mint faterom esete, amikor a fém szelepsapkákat lelopták az alufelnirõl, de raktak a helyére mûanyagot.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Olvastam ezt a cikket: 300-am van, mit vegyek elsõre?
Érdekes,hogy egy szót sem említenek az e9 e10 -ekröl a megbízható kategóriában. Helyette az európai túrokat ajánlják.
Érdekes,hogy egy szót sem említenek az e9 e10 -ekröl a megbízható kategóriában. Helyette az európai túrokat ajánlják.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Azért ebben az is benne van, hogy 300-ért kevés az értelmes Toyota, maximum E9-bõl találsz párat, de az azért az átlag autósnak már egy viszonylag régi autó.PTom írta:Olvastam ezt a cikket: 300-am van, mit vegyek elsõre?
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Sajnos igen nagy az esélye, hogy ha valakinek kell egy "X" tipusú Corolla, vagy ahhoz alkatrész, a lopós féreg simán feljön ide információt gyûjteni.....ksz315 írta:Én meg remélem, hogy pont nem látogatnak minket "ilyenek".Lackó írta:....
Remélem olvasod a fórumot !
......
De a többi részével egyet értek. Az árokparton egyék el a kukacok az ilyet.
Ezért Én mindenképpen egy olyan rendszerû fórumot vezetnék be, ami (ha minimálisan is, de) fizetõs rendszerû, és az újoncoknak/érdeklõdõknek, csak a fórum egy szûk szegmense lenne elérhetõ, nem csak a projektek. Kis agyalással ki lehetne találni.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

A kezdeményezéssel teljes mértékben egyetértek, ugyanakkor szerintem van egyszerûbb megoldás is: még fizetõssé sem kellene tenni, csak csatlakozási idõhöz és hozzászólásszámhoz kötni. Jóval egyszerûbb megoldani és valószínûleg nem nagyon van az a tolvaj, aki elcseverészne itt mondjuk 100 napig csak azért, hogy hátha talál valamit...Lackó írta:Sajnos igen nagy az esélye, hogy ha valakinek kell egy "X" tipusú Corolla, vagy ahhoz alkatrész, a lopós féreg simán feljön ide információt gyûjteni.....ksz315 írta:Én meg remélem, hogy pont nem látogatnak minket "ilyenek".Lackó írta:....
Remélem olvasod a fórumot !
......
Ezért Én mindenképpen egy olyan rendszerû fórumot vezetnék be, ami (ha minimálisan is, de) fizetõs rendszerû, és az újoncoknak/érdeklõdõknek, csak a fórum egy szûk szegmense lenne elérhetõ, nem csak a projektek. Kis agyalással ki lehetne találni.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Látszik, hogy annak fontos, aki már megégette magátmontoya írta:A kezdeményezéssel teljes mértékben egyetértek, ugyanakkor szerintem van egyszerûbb megoldás is: még fizetõssé sem kellene tenni, csak csatlakozási idõhöz és hozzászólásszámhoz kötni. Jóval egyszerûbb megoldani és valószínûleg nem nagyon van az a tolvaj, aki elcseverészne itt mondjuk 100 napig csak azért, hogy hátha talál valamit...Lackó írta:Sajnos igen nagy az esélye, hogy ha valakinek kell egy "X" tipusú Corolla, vagy ahhoz alkatrész, a lopós féreg simán feljön ide információt gyûjteni.....ksz315 írta: Én meg remélem, hogy pont nem látogatnak minket "ilyenek".
Ez is jó ötlet....érdemes lenne csámcsogni rajta !
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Jogos. Nem akartam én felhozni, hogy ti ketten sajna pont érintettek vagytok.
Nem tudom kivitelezhetõ-e technikailag, vagy jó ötlet-e egyáltalán, de pl ha mindenki a saját projektjéhez kapna "admin" jogot, és csak az láthatná, akit õ engedélyez. Persze ez sem teljesen jó megoldás.
Az visszakereshetõ esetleg egyszerûen (pl valaki által akinek van a honlaphoz "üzemeltetõi" jogosultsága), hogy ki milyen oldalt látogatott, kinek a projektjét nézte?
Nem tudom kivitelezhetõ-e technikailag, vagy jó ötlet-e egyáltalán, de pl ha mindenki a saját projektjéhez kapna "admin" jogot, és csak az láthatná, akit õ engedélyez. Persze ez sem teljesen jó megoldás.
Az visszakereshetõ esetleg egyszerûen (pl valaki által akinek van a honlaphoz "üzemeltetõi" jogosultsága), hogy ki milyen oldalt látogatott, kinek a projektjét nézte?
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Én csak azt nem értem, hogy azzal, hogy ide feljön, honnan fogja tudni, hogy a kiszemelt kocsi és tulaja hol lakik, mikor-hol található? Egyedül a várost adjuk meg tartózkodási helynek, az meg szerintem nagyon minimális infó.
Ugyanakkor a fizetõssé tétel biztos, hogy az újoncok 90%-ának elvenné a kedvét a fórumozástól, de még a korlátozott láthatóság is szinte biztosan szûrne. Engem is megloptak, de aligha hiszem, hogy köze lett volna a fórumhoz.
Ugyanakkor a fizetõssé tétel biztos, hogy az újoncok 90%-ának elvenné a kedvét a fórumozástól, de még a korlátozott láthatóság is szinte biztosan szûrne. Engem is megloptak, de aligha hiszem, hogy köze lett volna a fórumhoz.
AE82 GT (ex) --> Yaris TS '04
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Szerintem is hülyeség lenne...
Aki ritkaságokat lop, vagy konkrét típusra megy (nem egyszerû szarka), az szemezgethet a rendõrség, vagy az önkormányzatok nyílvántartásából. Mint tudjuk ismerõs/pénz kérdése ez is.
Aki meg pitiáner, az meg az elsõ szebb autót felnyomja, amiben nincs piros villogó led...
Az vicces még, amikor egy autó hirdetésénél kitakarják a rendszámot, mert nehogy már lássa más is...
Meg motorhirdetéseknél a váz/motorszámot. Azt se lehet leolvasni az utcán...
Aki ritkaságokat lop, vagy konkrét típusra megy (nem egyszerû szarka), az szemezgethet a rendõrség, vagy az önkormányzatok nyílvántartásából. Mint tudjuk ismerõs/pénz kérdése ez is.
Aki meg pitiáner, az meg az elsõ szebb autót felnyomja, amiben nincs piros villogó led...
Az vicces még, amikor egy autó hirdetésénél kitakarják a rendszámot, mert nehogy már lássa más is...
Meg motorhirdetéseknél a váz/motorszámot. Azt se lehet leolvasni az utcán...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Akit érint a dolog, szívesen várom egy vezetõségin. A projektek pont emiatt lett Regisztrációhoz kötve.
A fórum motor azért nem mindenható, amit most felsoroltatok, de a lehetõségeit kiaknázhatjuk.
A látogatás rovására menne szerintem is 1-2 dolog, de meghallgatunk mindenkit!
Viszont Csocsónak igaza van, hogyha nem publikálgatjuk az eléhretõségeinket, akkor azért nehéz megtalálni, bár ha gugliból ki lehet keresni, mert valaki "iwiwen" beírja, az vessen magára
A normális ötleteket várjuk a vezetõségin!
A fórum motor azért nem mindenható, amit most felsoroltatok, de a lehetõségeit kiaknázhatjuk.
A látogatás rovására menne szerintem is 1-2 dolog, de meghallgatunk mindenkit!
Viszont Csocsónak igaza van, hogyha nem publikálgatjuk az eléhretõségeinket, akkor azért nehéz megtalálni, bár ha gugliból ki lehet keresni, mert valaki "iwiwen" beírja, az vessen magára
A normális ötleteket várjuk a vezetõségin!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)