Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A fehér szedán egy álcázott verseny autó. Én is ilyet szeretnék csak a Supra 3000 twincam ikerturbós verziót :D
Asszem nem lenne soha lóerõhiányom ( nem mindha most lenne)
Ha ilyen motorkódú e11 Corollát gyártottak bárhol-bármikor akkor elvileg igen. Szóval valószínûleg nem, én legalábbis nem tudom miket tettek Japánban meg Ausztráliában ezekbe gyárilag.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Le lehet papirozni csak sok pénz mert átépítési engedély kell meg sok felesleges dologért kell fizetni hogy hivatalos lehessen. Amúgy simán blehet építeni csak az a baj hogy az engedélyeztetés néha annyiba kerül mint maga a motor.
Bár ha olyan motorról van szó ami nem típus idegen akkor nem kerül annyiba mert csak a papírjait kell átiratni.
Akkor az az a kábel amit kitapiztam, csak nem mertem megcibálni. Azt hittem a hátsó lámpákhoz megy vagy ilyesmi. Én le nem veszem ezért az egész kárpitot... Elvágom, ahol érem.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
Mivel nekem nincs külön projektem, itt (is) szeretném megköszönni Matyinak a pénteki szerelést (állítható magasságú kormányoszlop és INT-es ablaktörlõ).
Azt hiszem, hozzáállás, alaposság és szakértelem tekintetében még nem találkoztam ilyen emberrel. Nem szoktam hozzá, hogy valaki meg nem beszélt problémákat önállóan felfedez és megold az autón...
Köszi mégegyszer!
six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Lassan egy éve gazdája vagyok egy lassan 12 éves corollának (99-es, szép békaszemû:)). Abszolute elégedett vagyok vele. Ámbár élesebb kanyarban kattogás hallgató jobb elsõ kerék felöl. Nem vagyok hozzáértõ, de gondolom a féltengely kopása okozhatja.
Arra lennék kiváncsi, hogyha odaáig fajul a dolog, hogy cserélni kell, akkor ennek milyen anyagi következményei vannak/lesznek?
A választ elõre is köszönöm.