Bõrkormány felújítás

Technikai okfejtések, hasznos tippek, leírások. Önállóan megvalósítható kisebb-nagyobb szervizelések és átalakítások.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

gyönyörû az a libaürülék-zöldessárga szín..:D:D:D:Dnekem kell!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

projektembõl kimásolva...

no,mivel ma itt nem esett méteres hó,sõt szép,napsütéses idõ volt egész nap,ezért az itt a fórumon talált ötletek alapján nekiálltam a kormány felújításának..csináltam is néhány képet róla...elõször akksi leköt,hogy a duda ne ordítson a szétszedés közben...alsõ kormányküllõ hátulján a csavart kitekertem,és egy nagy csavarhúzóval szépen leszedtem a közepét a kormánynak...innen már csak egy 19es krova,és némi erõkar (lusta embernek hosszabb kell..:D) kérdése volt az egész levétel..ide nem árt mégegy ember,aki ellentart a kormánynak..

Kép

Kép

majd elõkészítettem a festéshez...zsírtalanítás,meg ami kell...

Kép

majd szárítás,és festés...

Kép

majd egy óra száradás után kapott egy második réteget,és elnyerte méltó helyét a kazán felett száradás céljából...

Kép

holnap,ha megszáradt,visszamegy a helyére,és kész is...:D
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

A végeredmény...lehet,hogy még egy réteget elbírt volna,de sajnos a festék csak 2 rétegre futotta..amúgy vízbázisú cipõfesték,bárhol kapható..

Kép

Kép

Kép

szerintem jobb lett,mint volt...meglátjuk,hogy milyen tartós lesz...:D
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Tök jól néz ki, riszpektá! :rizspekta:
A középrészt nem akarod megcsinálni? :P
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Birka írta:
A középrészt nem akarod megcsinálni? :P
nem,nincs több festék,és drága is...élõben ennyire nem üt el...meg úgyis kopik még..:D
zutyuf
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zutyuf »

Helo! Most csatlakoztam a fórumhoz. Láttam milyen ikonod van a képed helyén. :shock: :shock: :shock: Most látom csak, hogy mit csinálsz azzal a honda logoval??? :shock:
Bár nekem most toyom van, de elõtte volt pár hondám is. Ne csinááád már!!!! A honda nagyon is jó autó!
Még ha valami német ipari hulladékkal csinálnád azt megértem, de pont egy hondával???? :?: :?:
Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki. :idea:
Üdv!
Válasz küldése