repeti írta:E10-nek volt olyan felszereltsége amiben magasságállítós a vezetõülés?
Igen létezett! nem is olyan ritka, sõt még itthon ki is lehet fogni gerinctámasz állítósokat. Emellett lérezett még állítható oldaltámaszú, na de az tényleg ritka már
Kérdezd meg Sancyt! Lehet az õ eladó szettje már magasság állítós!
Már kérdezõsködtem tõlük...
Az enyémben dönteni lehet az ülõlapot, na azzal nem vagyok elõbbre, nekem süllyeszteni kéne, sokat!
Egyelõre nem súlyos a helyzet, nem verem be a fejem, mert ki van ülve az ülés. Viszont hamarosan meg akarom csináltatni mert hosszú távon kényelmetlen.
repeti írta:E10-nek volt olyan felszereltsége amiben magasságállítós a vezetõülés?
Igen létezett! nem is olyan ritka, sõt még itthon ki is lehet fogni gerinctámasz állítósokat. Emellett lérezett még állítható oldaltámaszú, na de az tényleg ritka már
Kérdezd meg Sancyt! Lehet az õ eladó szettje már magasság állítós!
Már kérdezõsködtem tõlük...
Az enyémben dönteni lehet az ülõlapot, na azzal nem vagyok elõbbre, nekem süllyeszteni kéne, sokat!
Egyelõre nem súlyos a helyzet, nem verem be a fejem, mert ki van ülve az ülés. Viszont hamarosan meg akarom csináltatni mert hosszú távon kényelmetlen.
Tedd majd közzé a megoldást mert hasonló gondokkal küzdök (de nem a magassággal van a gond ). Mondjuk nekem az ülõlap is rövid mintha egy sámlin ülnék.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
DBandesz írta:Nem hat túl áldásosan a fejtérre, bár van feelingje.
Mit tesz a fejjel? (komolyan nem tudom)
Ha ésszel haszálja az ember a legjobb szellõztetés. Nem kell télen kinyitni teljesen, de buktatva jobb mintha az oldalsó ablakot tekerné le az ember ujjnyira.
A következõ autómba szeretném ha lenne.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Azt szeretném megkérdezni, hogy városi közlekedésben kinél mennyit fogyaszt az E10 Corollája.
Az enyém 95'-ös 1,3 és 10 litert is bepuszil még vegyes közlekedésnél is (pl. 15liter tankolásnál város 40km+80km országút) és már fel is villant a benzin visszajelzõ lámpa.
Kérdésem lenne még az is, hogy van-e arra magyarázat, hogy miért rángat az autó indulásnál 1-3 fokozatig.
Ami még érdekesség, hogy a MOl-os benzinnel országút(140km)+város(60km) közlekedéssel elég jó lett a fogyasztás lehetséges ez? amúgy Shell-nél szoktam tankonlni (nem Tesco).