Pacsker írta: Azt ne felejtsük el, hogy a saját vágyainkat nem ruházhatjuk másra...
Majd ídõvel...
Aranyköpések
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Ez maradjon már meg itt!Bruce E9 írta:Ilyenek olvasása közben is mosolygok-örülök, hogy tényleg mennyire lelkes vagy! Érzõdik minden sorodon, hogy imádod a kocsidat. És ez a lelkes hozzáállás tovább erõsíti a tagokban is az amúgy is nagyon pozitív élményeket. Ezt így kell!Pacsker írta:Foglalkoztam a kicsikével múlthét pénteken picit. Megkapta a már iszonyatosan kívánt nyári kerekeit. Ismét beelszerettemGyönyörû autóm van, még így 15 árnyalatú pirosan is
Emellett lefejtem megint a trutyit, hogy ne okozhasson galibát. Csúnya látvány, nem lehet megszokni. (meg drága is havonta cserélni a 7,2 liter hûtõfolyadékot... :S
Úgy véltem, hogy bekopott 10 ezer km alatt az új gyûrû. Rámértem a kompresszióra is és 12 fölött van végig. Ez legalább bizalomgerjesztõ. Így állítottam picit az elõgyújtáson. Épp hogy pár mm-t tekertem elõre és nagyon dinamikus lett alul is. Most lehet úgy 10 fokon. Szerintem elbírná a 11-et, de még annak nincs itt az ideje. Kicsit a nagy kerekek visszafogták, de így is autózható.
Az az igazság, hoyg most nagyon szeretek vele menni. A T-VIS néha beklattyog, az zavar, de emellett erõs, kényelmes, itt a tavasz... Most, mintha békülnénk. Le is kopogom. Remélem sikerül a hengerfejcserével orvosolni majd a trutyit és jöhet a lakatolás, a fényezés...
Jó kis autó na!Szép a formája, jó a beltere, jól autózható, dinamikus... Nem véletlenül választottam! Na meg nem utolsó sorban jó olyan autót birtokolni, amit nem szok meg az ember, hanem tudja újra és újra odaadóan szeretni!
Tényleg, gyakran eszembe jutnak a mondataid, egyszer még a Pilisben tavaly megkérdeztem, hogy eladnád-e a kocsidat, ha igen milyet vennél, stb.
Mondtad, hogy ez egy 5 ajtós, nagy csomis, dinamikus, elég fullos,….még soroltál egy csomó mindent - élménygép, nem válnál meg tõle sohasem. Nem beszélve arról, hogy mindenkinek szinte 2-3-szor annyiba van a kocsija, mint amennyi a piaci ára lenne. Én ezt egyszer már átéltem, eladtam egy ilyet, de visszavettem, mert hiányzott, szerintem én sem fogok tõle megválni soha.
Ma reggel én is ezt éreztem, hosszas 1.8 D-zés után beültem a Gt-ibe, már a hangja is élményszámba ment, kis bemelegítés után, odaléptem neki, a végeláthatatlan szûnni nem akaró és egyre erõsebb gyorsulás élménye vigyort csalt az arcomra,…………a többi autó bóvlinak tûnt. Ezzel nem lehet normálisan menni! Az üzembe reggel igyekvõk tömege szinte egyszerre kapta fel a fejét, ahogy egy 90 fokos befordítónál (útkeresztezõdésnél) kb. 140-rõl izomból fékezve és pakolgattam vissza a sebességeket 2-ig, majd kettõben kigyorsítva kihúzattam 8000-ig! állat volt. Gondolták: na ez is hülyegyerek! De nem érdekelt. Közben bent ordított a Belga!
Szóval én is érzem ezt az újra és újra belezúgás érzést! És nem nõbe!
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
k-valCsabiTE71 írta:Úúúú a gyári korolla feliratosKöszi a tippet!!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Helyesírás kettõAndrewGL írta:Jó kis Pazeom, brühühü
Klubelnök

- Frool
- Fanatikus fórumozó

Nem fórumon hangzott el, hanem "rolla" reszelgetés közben mondta 1 klubtársunk!
Hol van a kompresszor mérõ?
Jó ide egy harminc fokos bilincs?
Hol van a kompresszor mérõ?
Jó ide egy harminc fokos bilincs?
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
mozso írta:de sokaig stagnal az allapota mert a megszaradt hutoviz tomit egy ideig
Bocsi, nem hagyhattam ki! Tudom mire gondolsz, de a megszáradt víz, mindent visz
Klubelnök