Bár lennének több százan!Lackó írta:Mosmérmondod ?Pacsker írta:nem hiszem a 99 ezret, de szerintem alapból se rosszLackó írta: Komoly varázs garázst kapott....
A Fõvárosi Autópiac tele van korrekt neppersrácokkal....
DE több ezren vannak!

Én is bízom a legjobbakba! Örülök, hogy így alakult! Remélem jelentkezni fog!CindR írta:Sziasztok!
Köszönöm a felajánlott segítségeteket, de ma sikerült - úgy érzem - jó kezekbe eladnom az autót. Az új tulajnak korábban is volt egy ilyen ae82 liftback-je - ráadásul szervóval, elektromos ablakkal, központizárral -, csak sajnos az is összetört, ennél sokkal jobban. Ez most mind bele fog kerülni az "enyémbe".
Bízom benne, hogy jó sora lesz...
CindR
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Gondolkodtam, csak rájöttem hogy kicsit önzõ lenne... Már így is az enyém az összes BMW hátfalasAttila írta:Csabi szerintem neked még alig van TE71 vegyél egyet!

Ha akármilyen fedezeted van/lesz Csabi, akkor vedd meg! Szerintem te megérdemelnéd! És ezermilliószor jobb alap. Tudom, hogy rosszkor szólok, de mostanra tisztult le a kép körülötte. A többit eladhatod, akár alkatrészként is. Alig lenne kasznitmunka és a többi, gyakorlatilag a fényezésen törhetnéd a fejed, tudom, hogy az az álmod.CsabiTE71 írta:Gondolkodtam, csak rájöttem hogy kicsit önzõ lenne... Már így is az enyém az összes BMW hátfalasAttila írta:Csabi szerintem neked még alig van TE71 vegyél egyet!![]()

bevallom egybõl megfordult a fejemben hogy valamit kellene alkotni. a kéket akár egyben eladni, mert az is még mentjetõ, és kár lenne kidobni, alkatrésznek meg van a szürkePacsker írta:Ha akármilyen fedezeted van/lesz Csabi, akkor vedd meg! Szerintem te megérdemelnéd! És ezermilliószor jobb alap. Tudom, hogy rosszkor szólok, de mostanra tisztult le a kép körülötte. A többit eladhatod, akár alkatrészként is. Alig lenne kasznitmunka és a többi, gyakorlatilag a fényezésen törhetnéd a fejed, tudom, hogy az az álmod.CsabiTE71 írta:Gondolkodtam, csak rájöttem hogy kicsit önzõ lenne... Már így is az enyém az összes BMW hátfalasAttila írta:Csabi szerintem neked még alig van TE71 vegyél egyet!![]()

Emiatt ne aggódj, ha ez összejönne a kék menne...Slampixxx írta:Csabi nem veheted meg!![]()
Akkor leköröznél az egy fõre esõ ugyan olyan Corollákkal.![]()
Bááár, én jobb helyzetbe vagyok, bármikor elmehetnék az automatáért.
Egyébként tényleg szépnek tûnik az autó!