Én mindenképpen!
Addigra vissza is kötöm a printyegõt!
Aki esetleg még nem jelentkezett, de szeretne jönni, vagy most derült ki, hogy mégis tud jönni, az jelezze bátran! Megpróbáljuk megoldani! Egy ekkora konvojozást és egy ekkora találkozót ennyi jó emberrel, és programmal, vétek lenne kihagyni!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
ÕSkáosz, nem tudom miért, de bennem aug. 7-8-9 élt...
Most nézem a naplóm és semmi sem olyan...
Tehát:
* elvileg tudok szabit kivenni, már péntek reggel büntetek az elsõ csapással!
* elvileg szombat nem lesz koncertem
* ha minden jól megy, Barbi szombat délután csatlakozik hozzánk
A lényeg, hogy ott lesztek
Az indulást még pontosítjuk.
Srácok! Már csak egy hónap
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Gyáááá Heee!!! Én autókám is hamarosan útra kész, most kapja meg az új gyári termosztátot ( 8500 ) meg friss olajat.. és cuccolunk Tiszafüredre. Már nincs sok hátra szerencsére. bekötöm énis a 8 szólamú kürtömet
Az bizony kell is a felvonuláshoz! Megállás nélkül rajta kell majd csüngened!
Bubidisc Marci!
Kérdésedre visszatérve bõven van még szervezni való. Az pl, hogy aznapra összeszedjek 8-10 4-5 személyes kenut, hogy sikerüljön az önkormányzattól kérni/bérelni egy platzot az autós ügyességihez, hogy mikor indulunk, ki honnan jön, hogy a szálláson ki melyik szobában kivel lesz... Had ne soroljam
Van munka bõven
Klubelnök
Valaki nyitott egy másik topicot valahol, hogy jönne a talira és már elutalta a pénzt. Nem találom.
Kérem mindenképpen vegye fel velem a kapcsolatot, mert azt se tudom ki õ, nem írt semmit a közleménybe és már itt régebben feltettem a kérdést, hogy ki volt az anonymus, amire választ nem kaptam, így nem is foglalóztam annak elõlegét. Ha akar mégis jönni az illetõ, az bizonyítsa nekem, hogy õ utalt és adom a szállás telefonszámát, hogy kérdezze meg van-e hely.
Aki ismeri ezt a párt segíthet!
Köszönöm!
Klubelnök
Nos akkor összeírnám, ki fizetett elõleget hány személyre melyik éjszakára
(ha valami nem egyezik, vagy hiányzik, kérem szóljatok! ):
Segítségképp: 1 éjszaka 1 fõre 2500.- (IFA-val), ennek elõlege 1000.-
- E9 Gti Balanyi Krisztián 1 éjszaka 1000.- elutalva
- E11 Szullosz+Barbi 2 éjszaka 8000.- ebbõl 4 ezer elutalva (de most Barbi csak szombaton jön, így mi feizetjük a 3 éjszaka teljes árát és még fizetek neked 500.- at)
- E9 Biagio+Mono 2 éjszaka 10000.- ebbõl 4 utalva, többit fizetem helyszínen
- Colt Csabi+Virág 2 éjszaka 10000.- ebbõl 4 utalva, többit fizetem helyszínen
- E11 Blasius 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E8 Gt Bohi 2 éjszaka 5000.- ebbõl 2 utalva, többit fizetem helyszínen
- E12 Gyurmi+Gyurmi Papa 2 éjszaka 4000.- elutalva
- (Bohival) OroszAtti 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E7 GT Németh Áky 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E11 Ngabeee+Anikó+2fõ 1 éjszaka 4000.- elutalva
- (Csabával) Odry 2 éjszaka 2000.- elutalva
- (Velem) Varga Orsi 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E9 Gti Pacsker+Kiki 2 éjszaka 4000.- elutalva
- Valami Toyotával Shui 2 éjszaka 2000.- elölegeztem, elutalva
- E11 Zsolteee+Neragi 2 éjszaka 4000.- elutalva
- Corsa Csabi 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E9 Pongiz+kedvese 2 éjszaka 4000.- elutalva
- E12?? Majoros Zsolt+2 fõ 2 éjszaka 6000.- elutalva
- E9 Novák János+1 fõ 2 éjszaka 4000.- elutalva
Ezeket utaltam át. 1 fõ 1 éjszakájának foglalóját, ami összesítve 59 éjszaka azaz 59 ezer.-
- E9 Bardos6+(Dóri) 2 éjszaka ------ ( készül az autója, szálláson gondolkodj! )
- E11?? Kodrucz Norbert+kedvese 2 éjszaka ?? 4000.- ?? nincs utalva, de nálam. Kéne küldeni nekem egy bizonylatot, hogy te voltál az anonym, mert Edus is jelentkezett érte, vagy õ a kedvesed? Szállást intézni kell!
- E8 Medveee + sok fõ 2 éjszaka ------ szállást megoldja magának
- Valami Toyota Orsi+Lackó 2 éjszaka 4000.- maguk intézték az anyagiakat, mert hétfõtõl már lent lesznek
- E9 Si (+E8 GT??) TRD+Vanda 2 éjszaka ------- ha elkészül Vanda kocsija jönnek és a szállást megoldják
- Carina AndrewGL 2 éjszaka 2000.- saját maga intézte
- Edus 2 éjszaka Kodrucznál már írtam
- E9 Totya 2 éjszaka -------- ha elkészül a kocsija jön. Szállást intézi
- E9 Ewing 2 éjszaka 2000.- saját maga intézte
Eddig 38 fõ jön biztosra, aki fizetett is és legalább 4-5, aki 99%.
Mindez 19-23 autót jelent eddig.
Ha valakit kihagytam, kérem jelezze és elõre is elnézést tõle. Elég nehéz mindezt adminisztrálni.
Ha valaki, aki nem biztos és már többet tud, mint én, kérem az is szóljon!
Ha valaki meggondolta magát, vagy változott a programja és mégis velünk tudna tartani, szóljon és megpróbáljuk még hozzácsatolni a brigádhoz!
Kérdéseim:
- Majoros Zsolt + 2fõ te vagy a fórumon médzsör?
- Kodrucz Norbi milyen autóval jössz?
Klubelnök
Ha valakinek van Tiszafüreden talpraesett ismerõse, megadná az elérhetõségét?
Klubelnök