Ezt a választ is köszönöm. Egyenlőre úgy álla a dolog, hogy a pénztárcámban lapul pár színesebb papírlapocska.Lackó írta:Hi !
Az eddigi hozzászólásokban kevesen írtatok az Alpine, és a Clarion fejekről, pedig azok simán felveszik a versenyt a Sony, Blaupunkt, JVC, Panasonic, és társaikat, sőt.... (elnézést attól, akinek ilyen van...ez a véleményem)! Egy jó HiFi nagyon drága (felső határ gyakorlatilag nincs), de lehet kevés pénzből is viszonylag szépen megszólaló rendszert összerakni. Szerintem egy jó fejegység az, amin nem szabad spórolni. Szerencsére az Alpine lejebb vitte az egykor horror magas árait, és így már nagyon jó választás lehet egy ilyen cucc....vagy esetleg a másik kedvencem, a Clarion, amely hasonló üzletpolitikát folytat. Konkrétabban Alpine-ból a CDE9870-R, Clarionból pl. a DXZ378RMP.....például. Jó választás még a Pioneer, mint márka. Én ezek közül választanék. Erősítő ebbe a keretbe nem fér, így szerintem a kalaptartóba vegyél egy pár jó ovált, vagy kétutas szettet, előre pedig kétutas szett, vagy egy pár kétutas hangszóró. Ezek között elég nagy a választék. Szerintem olyan cég termékét válaszd, amelyiknek a hangszórógyártás a fő profilja. Pl DLS, Rainbow, JBL, ....egyébként a legjobb megoldás itt az, ha bemész a kedvenc cd-del egy olyan helyre ahol sok hangszóró be van üzemelve, és ott egy hozzáértőnek elmondod mit szeretnél, és végigkapcsolgatod a hangszórókat. Ami a TE fülednek a legjobb, azt kell választani. Hát....valahogy így szerintem.
...de azóta talán már meg is van. Hogy áll a dolog ?
Jobb alaposan megfontolni a dolgokat.

KE11 Sedan