Tartalomjegyzék Corolla Club Hungary
CCH Fórum

Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

BelépésBelépés  RegisztrációRegisztráció

Profil  Keresés  Taglista  Gy.I.K.  Csoportok
Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Új tagok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
böbe
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 31, 09:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 31, 11:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szép dolog is az a szerelem Wink Cool Laughing
Fiszy
Visszajáró
Visszajáró

HozzászólásElküldve: 2010 Aug. 01, 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ahh nagyon jó. Mégegy pécsi. Hányan is vagyunk már? 6-an? 7-en?

>>Pokolgép<<
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Solarbear
Visszajáró
Visszajáró

HozzászólásElküldve: 2010 Aug. 10, 04:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Solarbear írta:
Sziasztok!
Én úgy találtam az oldalra, hogy rá kerestem van-e ilyen klub?
S lám van, nagyon meg is örültem.
2004-ben vettem az első Corollámat, egy E12-es 1.4-es hatchbacket. Aztán az egyik rokonom is kipróbálta, és vett is hamar egyet. Először más márkában gondolkodtam, de az egyik barátom meggyőzött. Jó érvei voltak, mivel Toyota szerelő az egyik szalonnál. Nem csalódtam.
Imádtam, de nem élvezhettem sokáig mert TK-ra törték 1 évesen. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Egy világ omlott össze bennem. Pár hónapig nélkülözni kellett, de nem érte meg javítani, ezért eladtam a roncsot. Aztán vettem egy teljesen ugyanolyan gépet (sokan mondták is, hogy miért veszek már megint ugyanolyan autót?), mert nagyon a szívemhez nőtt, semmi problémám nem volt vele. Laughing
Azóta is használom, idén lett 4 éves.
A Toyota a minőség és precízitás egyvelege.

Megtaláltam a balesetről készült képeket. Rossz volt újra megnézni. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Akit érdekel, itt megnézheti:

http://picasaweb.google.hu/chudacris/KrisztToyota20060127#
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kanorbi
Visszajáró
Visszajáró

HozzászólásElküldve: 2010 Aug. 26, 12:59 pm    Hozzászólás témája: help!!!!!!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello !

Hogyan talaltam az oldalra? hat ugy hogy vasaroltam egy uzemkeptelen 1986-os AE82-es fx gt-t es alkatreszek utan bongesztem a neten. szuksegem lenne egy kis segitsegre ,ha valaki tud nekem barmi segitseget kerem irjon (teljes kapcsolasi rajz, motorvezerlo,gyujtaseloszto) nagyon halas lennek , elore is koszonom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Pacsker
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2010 Aug. 26, 01:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szervusz!

Örülünk, hogy ránk találtál!
A Fajták --> E8, az Alkatrészek --> E8 topicba, bátran tedd fel kérdéseidet, de nyiss bátran nyiss egy projektet!
Van nálunk Több GT, Gti, reméljük tudunk segíteni. Örülnénk fényképeknek is, terveknek is stb.
Én is minap vásároltam egy E8 GT-t, hátha segítségedre leszek!

TE71 GT DOHC Coupe (2TG) AE92 Liftback Gt-i (4AGE BP MAP) AE82 GT Hatchback (4AGE BP MAP)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Új tagok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
41 / 41 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

phpBB "skin" by DewChugr