|
Corolla Club Hungary CCH Fórum
|
|

|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Pacsker Site Admin

Csatlakozott: 2007.03.09., 18:44 Hozzászólások: 7577 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Jún. 14, 02:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Taki írta: | Nem akarlak elkeseríteni, de annak oda teljesen passzolni kellene 1.8D-n is!
Az erőteljes feszegetéstől, húzástól deformálódott el amikor leszedték.
esetleg nem megfelelő tárolás pl: rá tettek vmit.
A szerencse az, hogy a szélvédőragasztó még megtartja, persze nem jó játék a helyén tartani amíg megköt. |
Talán hőlégfúvóval lehetne picit "összébb húzni", mielőtt felrakod, aztán pillanatszorítókkal , amíg meg nem köt az autón. _________________ Merjünk nagyban gondolkodni!
TE71 GT DOHC Coupe (2TG) AE92 Liftback Gt-i (4AGE BP MAP) AE82 GT Hatchback (4AGE BP MAP)
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Taki Visszajáró

Csatlakozott: 2010.04.23., 9:48 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Elküldve: 2010 Jún. 14, 02:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha célzottan nekem lett feltéve a 2db szélső szárnydarab, akkor nagyon köszönöm a lehetőséget! Szerencsémre sikerült azóta szereznem
Bár a középső részért még el kell mennem Nagykanizsára.
 _________________ Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
E9 Liftback 1C |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
birka007 Fanatikus fórumozó

Csatlakozott: 2008.01.15., 16:52 Hozzászólások: 1097 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: 2010 Júl. 20, 09:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok mindenki!
Érdeklődnék 2000-es Avensishez illetve E11-hez hátsó légterelő spoilert tud-e valaki. Mind a kettő Liftback.
Köszi előre is!
|
 |
sztrovacsek Visszajáró

Csatlakozott: 2010.07.30., 14:31 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bp. XXII. ker.
|
Elküldve: 2010 Júl. 31, 04:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Én is vettem hátsó szárnyat a kocsimhoz, és ugyanígy elállt, sajna az van, hogy amelyikről lebontottuk, annak a gazdája borult a kocsijával, és ezen kívül ezeket a szárnydarabokat még tartotta is 1 vagy 2 db rögzítő csavar, ami a karosszériából kijött, és az anyás vége volt benne a szárnydarabban. Ezért vagyok én is bajban, mert szépen lefestettem feketére a szárnyat ( az autóm piros kontrasztot akarok) , és raknám fel , nézem , jé eláll.. jé, az én kocsimon nincs is ilyen rögzítő csavar... ezek után most itt a kérdés: miféle lónyállal tudom én azt odatapasztani, értelmes módon, szögelés nélkül hogy ott is maradjon, ha üldözöm a rendőröket, vagy szédítő tempóval versenyre kelek a tömött BKV buszokkal ? Félek hogy leesik, és ha 100 al csorgok az simán beveri a mögöttem jövő szélvédőjét.
Az előző ugyan ilyen kocsimon rajta volt már a szárny, és úgy hozzászoktam... annál fogva nyitottam a csomagtartót, és szebben is néz ki tőle a kocsi. _________________ "Tévedni emberi dolog, de azért velem is előfordulhat." ( Rejtő Jenő)
"Tévedni emberi dolog, de a tévedéshez ragaszkodni ostobaság." ( én ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sztrovacsek Visszajáró

Csatlakozott: 2010.07.30., 14:31 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bp. XXII. ker.
|
Elküldve: 2010 Júl. 31, 04:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt, hogy eláll végülis úgy oldottam meg, hogy flexxel belevágtam a belső részébe, és így most úgy ahogy jó... illetve jobb. próbálkoztam azzal, hogy ellenkező irányba feszítem, így rögzítettem 2 hétre, 2 hét után leszedtem a rögzítést, 1 nap múlva olyan volt mint elötte, elállt..
Ki ragasztott már fel a kocsijára ilyen szárnyat? Mivel lehet tutira jól rögzíteni? (csavarozás nélkül, pusztán ragasztóval csavarhelyek nincsenek) _________________ "Tévedni emberi dolog, de azért velem is előfordulhat." ( Rejtő Jenő)
"Tévedni emberi dolog, de a tévedéshez ragaszkodni ostobaság." ( én ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Taki Visszajáró

Csatlakozott: 2010.04.23., 9:48 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Elküldve: 2010 Aug. 01, 11:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az én szárnyacskám würth típusú fekete tömítő-ragasztóval lett felragasztva, de szerintem a szélvédőragasztó is megteszi
A lényeg, hogy ne valami ecetes szagú sziloplaszttal, mert az idővel megeszi a kasznidat  _________________ Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
E9 Liftback 1C |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|