Tartalomjegyzék Corolla Club Hungary
CCH Fórum

Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

BelépésBelépés  RegisztrációRegisztráció

Profil  Keresés  Taglista  Gy.I.K.  Csoportok
GOKARTOZÁS
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hobbi, Sportolás, Autós szimulátorok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bubidisc
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 15, 02:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Slampixxx írta:
bubidisc írta:

Te egyébként miért vagy ilyen kíváncsi? Wink Ha mész bárhova tengerpartra nyaralni, vannak olyan helyek ahol ki lehet ezeket próbálni. Lehet, hogy itt a magyar tengernél is. Hajrá! Smile

Én pont ugyan olyat akarok kipróbálni, mint amit linkeltem. Rolling Eyes

Hogy is mondta RWD barátunk?
"Unalmas már, papagáj!" Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slampixxx
Aktív fóruméletet élő
Aktív fóruméletet élő

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 15, 04:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nyugiii, holnap megyek a műtétre, nem rontom itt a levegőt.

ˇA komoly vasak hátul tekernekˇ
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Pacsker
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16, 11:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubi!

Nem tudom olvassa-e Attila ezt a topicot, de a következő Silverkartos gokrtozásra hívd el! Ráfér, mint ahogy mindannyiunkra. Egyre erősebb és pontosabb az autója és mindezt jó lenne kiautóznia is!
Sokat segítene a gokart és mégtöbbet a szimulátor, rám nem hallgat, rád talán igen Smile
Persze csak akkor, ha megígéri, hogy nem borul el az agya. Ringen tapasztaltam Laughing
Nem bántás, építő jellegű kritika!

TE71 GT DOHC Coupe (2TG) AE92 Liftback Gt-i (4AGE BP MAP) AE82 GT Hatchback (4AGE BP MAP)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bubidisc
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16, 12:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még anno próbáltam saját ideológiámat átpréselni a "szűrőjén". Nem nagyon hatotta meg. Másként fogja fel a dolgot. Nem is lehet ezért hibáztatni. Egyébként Ő egy meglehetősen speciális vezetéstechnikát kell, hogy elsajátítson (elsőkerékhajtás sperdifivel.)

Ideális ív, lendület kihasználás, lehető legkevesebb "lecsúszással" vett kanyarok, szélárnyék? Vagy talán a lassan be és gyorsan ki szabály alkalmazása? Ezek szerinte a kompresszorral pótolhatók. Wink

Egyébként lehet, hogy a saját kocsimmal odaverne a ringen. Nem ültem még mellette hosszabb távon. Egyszer megmutatta, hogy megy a GZE. Akkor csak annyit jegyeztem meg, hogy úgy vezet mintha egy hátsókerekes autóban ülne.

Mikor lesz a következő clubos go-kart?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hobbi, Sportolás, Autós szimulátorok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

phpBB "skin" by DewChugr