|
Corolla Club Hungary CCH Fórum
|
|

|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bubidisc Fanatikus fórumozó

|
Elküldve: 2010 Júl. 15, 02:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Slampixxx írta: | | bubidisc írta: |
Te egyébként miért vagy ilyen kíváncsi? Ha mész bárhova tengerpartra nyaralni, vannak olyan helyek ahol ki lehet ezeket próbálni. Lehet, hogy itt a magyar tengernél is. Hajrá!  |
Én pont ugyan olyat akarok kipróbálni, mint amit linkeltem.  |
Hogy is mondta RWD barátunk?
"Unalmas már, papagáj!"  _________________
"Én jól, de a kocsi..." "Száguldozni akart, hát most majd fog!" "-Rázd le ?ket Jud!
- oké fiú!"(idézetek a Rázós futam c. filmb?l) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Slampixxx Aktív fóruméletet élő

Csatlakozott: 2009.02.02., 19:04 Hozzászólások: 970 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Júl. 15, 04:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugiii, holnap megyek a műtétre, nem rontom itt a levegőt.  _________________ Toyota Corolla KE50 Liftback - 1977
Toyota Corolla KE50 Liftback Luxe - 1978
Model F tervbe
ˇA komoly vasak hátul tekernekˇ
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pacsker Site Admin

Csatlakozott: 2007.03.09., 18:44 Hozzászólások: 7577 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Júl. 16, 11:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bubi!
Nem tudom olvassa-e Attila ezt a topicot, de a következő Silverkartos gokrtozásra hívd el! Ráfér, mint ahogy mindannyiunkra. Egyre erősebb és pontosabb az autója és mindezt jó lenne kiautóznia is!
Sokat segítene a gokart és mégtöbbet a szimulátor, rám nem hallgat, rád talán igen
Persze csak akkor, ha megígéri, hogy nem borul el az agya. Ringen tapasztaltam
Nem bántás, építő jellegű kritika! _________________ Merjünk nagyban gondolkodni!
TE71 GT DOHC Coupe (2TG) AE92 Liftback Gt-i (4AGE BP MAP) AE82 GT Hatchback (4AGE BP MAP)
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bubidisc Fanatikus fórumozó

|
Elküldve: 2010 Júl. 16, 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még anno próbáltam saját ideológiámat átpréselni a "szűrőjén". Nem nagyon hatotta meg. Másként fogja fel a dolgot. Nem is lehet ezért hibáztatni. Egyébként Ő egy meglehetősen speciális vezetéstechnikát kell, hogy elsajátítson (elsőkerékhajtás sperdifivel.)
Ideális ív, lendület kihasználás, lehető legkevesebb "lecsúszással" vett kanyarok, szélárnyék? Vagy talán a lassan be és gyorsan ki szabály alkalmazása? Ezek szerinte a kompresszorral pótolhatók.
Egyébként lehet, hogy a saját kocsimmal odaverne a ringen. Nem ültem még mellette hosszabb távon. Egyszer megmutatta, hogy megy a GZE. Akkor csak annyit jegyeztem meg, hogy úgy vezet mintha egy hátsókerekes autóban ülne.
Mikor lesz a következő clubos go-kart? _________________
"Én jól, de a kocsi..." "Száguldozni akart, hát most majd fog!" "-Rázd le ?ket Jud!
- oké fiú!"(idézetek a Rázós futam c. filmb?l) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|